Vacature Recruiter

Recruiter

 

Samenvatting van de vacature: Jij bent enthousiast, leergierig en goed met mensen. Wij zoeken jou. Wij geven jouw geld als jij ons helpt. +/- 24 uur (flexibel)

 

De hele vacature:

 

Oke, we zijn dus opzoek naar een recruiter. Zoals eigenlijk heel veel bedrijven op dit moment. Waarom zou jij als iemand die, al dan niet actief, opzoek is naar een functie als recruiter juist precies bij ons passen? Wat maakt het bij ons dan zo anders?

Eigenlijk is het heel simpel, of ja. Als je het eenmaal ervaren hebt is het heel simpel, op deze manier zijn het slechts woorden. Maar we zullen een poging doen je met ons enthousiasme aan te steken. Want eens je dat gevoeld hebt is er geen ontkomen meer aan. Iedereen bij ons is enthousiast en krijgt energie van dingen regelen. Termen als ‘aanpakker’ en ‘zelfstandig werken’ klinken meteen redelijk saai. Tuurlijk is dat ook knetter belangrijk, maar wij vinden enthousiasme nog vele male belangrijker. De motivatie die je van binnen voelt om precies die ene juiste match te vinden, de perfecte vacature tekst te schrijven, de leukste sollicitatiegesprekken te voeren en ons als bedrijf op exacte de juiste manier te vertegenwoordigen. Enthousiasme voel je, een ‘mensen mens’ (jeukterm ja… klopt) ben je, dat kun je niemand aanleren. En daar begint het voor ons. Jarenlange ervaring is daarom niet nodig.

We zoeken iemand voor circa 3 dagen per week, werktijden zijn in overleg en daardoor dus redelijk makkelijk aan te passen op jouw persoonlijke situatie. Je zal onderdeel worden van een klein team op ons staff afdeling waarbinnen iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden heeft, maar wel als back-up van elkaar fungeert. Uiteindelijk is het dus de bedoeling dat je ook van salarisadministratie en overige HR taken enige kennis opbouwt, dat maakt deze job enorm gevarieerd. Je bent een belangrijke spil in ons gehele HR proces, welke begint bij een wervingsbehoefte en wordt opgevolgd door stappen in een personeelsdossier. Denk daarbij bijvoorbeeld aan contractverleningen, WAB voorstellen, signaaldata, etc. Jij bent primair verantwoordelijke voor de eerste stappen binnen dat proces: de werving en selectie.

Ben je al enthousiaste geworden? Mooi! We willen je graag tijdens een gesprek meer vertellen over deze leuke functie, zodat je tijdens je bezoek ook direct onze informele bedrijfscultuur kunt proeven en we je meer uitleg kunnen geven over hoe een werkdag er voor jou uit zou kunnen zien. Indien je vast meer wilt weten over de onze branche kun je ons wellicht al een googlen,

Zien we je snel? Contact opnemen doe hier