SpangenbergGroep groeit hard! Kom jij ons team versterken?

Jij houdt van klantcontact, klanttevredenheid en klantgerichtheid. Kortom: alles wat met klanten te maken heeft! Als administratief service medewerker bij SpangenbergGroep weet jij op alle vragen het juiste antwoord en tover jij op elk gezicht een lach. Je verleent een zo goed mogelijke service aan de klanten én verwerkt dit alles administratief.

Wat ga je doen?

In de rol van administratief service medewerker komen alle aftersales vragen bij jou terecht via telefoon, mail en WhatsApp! Jij luistert goed naar de vraag of het probleem van de klant en pakt dit direct op! Met jouw creatieve, positieve en oplossingsgerichte instelling weet je altijd met een passende oplossing voor de klant te komen.
Daarnaast houd jij je bezig met administratieve werkzaamheden. Je licht klanten in wanneer een product weer op voorraad is, draagt zorg voor na leveringen en registreert klant vragen/problemen met daarbij de passende afgestemde oplossingen.

Het behandelen van aftersales vragen via telefoon, WhatsApp en e-mail.
Zorg dragen voor de juiste administratieve afhandelingen, het borgen van klantcontact en nazenden van goederen.
Problemen? Jij gaat de uitdaging aan om dit naar iets positief om te buigen. Zo weet jij weer een positieve klantenreview toe te voegen aan de 20.000 die er zijn.

Wat zoeken wij in jou?

  • Je hebt minimaal mbo niveau 4 afgerond.
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 16 uur per week.
  • Werktijden zijn in overleg. Ook ’s avonds en op zaterdag werken behoren tot de mogelijkheden.
  • Je hebt een servicegerichte instelling en bent communicatief sterk
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent administratief sterk, zeer punctueel en hebt oog voor detail.

 

Waarom werken bij SpangenbergGroep?

Bij SpangenbergGroep helpen wij allerlei verschillende opdrachtgevers met hun klantenservice. Op ons kantoor in Maastricht zetten wij ons dagelijks in om de beste klantbeleving voor al onze klanten te creëren, en dat doet iedereen met veel plezier.
SpangenbergGroep is een echt familiebedrijf. Er heerst een informele sfeer en de communicatielijnen zijn kort. Iedereen kent elkaar persoonlijk en we werken afwisselend en uiteraard met de gepaste afstand op ons kantoor in Maastricht waar alles voor je klaar zal staan.

De opdrachtgever van dit project is een snelgroeiend online en offline bedrijf met het hoofdkantoor in Roosendaal en met een megashowroom in Utrecht en binnenkort ook in Rotterdam en Hoofddorp.  Zij bieden een groot assortiment aan badkamers en tegels van topkwaliteit, die zij zelf hebben ontwikkeld. Service staat hoog in het vaandel en het doel is dan ook om iedere klant maximaal te laten slagen. Om dit samen met jou te kunnen doen, worden er zowel interne als externe trainingen gefaciliteerd. Je wordt in een aantal weken opgeleid tot de service expert op badkamergebied.

Wat bieden wij jou?
Een salaris afgestemd op je opleidingsniveau en werkervaring.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, en zeer interessante personeelskortingen voor badkamers, tegels en vloeren.
Een uitdagende, zelfstandige en afwisselende functie in een enthousiast en hecht team, in overleg in te vullen vanaf 16 uur per week.
Een intensief inwerktraject met trainingen op het gebied van productkennis, gesprekstechnieken en klantcontact vaardigheden.
Werken bij een ambitieus en snelgroeiend familiebedrijf.

Kortom: wij bieden je de perfecte start of volgende stap in je carrière!

Kom jij bij ons werken?

Wil jij deze kans aangrijpen? Solliciteer dan nu op deze vacature door je CV en motivatiebrief te mailen naar tiziana@spangenberggroep.nl