Vacature Salaris,- en personeelsadministratie

Salaris,- en personeelsadministratie

 

Samenvatting van de vacature: Jij bent heel erg nauwkeurig, je hebt cijfermatig inzicht en je vind een kloppende administratie heel erg fijn. Wij zoeken jou. Wij geven jouw geld als jij ons helpt. +/- 24 uur (flexibel)

 

De hele vacature:

 

Als het goed is heb je affiniteit met administratieve werkzaamheden aangezien je op deze vacature hebt geklikt. Dat is mooi! Want daarmee is de eerste stap gezet en kunnen we de eerste vink al zetten op het ‘wat zoeken wij’ lijstje. Maar zo saai en standaard willen we het helemaal niet maken. Tuurlijk is secuur werken in deze functie enorm belangrijk, maar wat ons betreft begint het bij een flink portie enthousiasme. Jarenlange ervaring binnen salaris en/of personeelsadministratie is voor ons dan ook absoluut geen must. Enthousiasme, positieve energie en leergierigheid is wat ons betreft de basis. De rest kunnen we je leren. Karaktereigenschappen bezit je, expertise komt gaandeweg.

We zoeken iemand voor circa 3 dagen per week, werktijden zijn in overleg en daardoor dus redelijk makkelijk aan te passen op jouw persoonlijke situatie. Je zal onderdeel worden van een klein team op ons staff afdeling waarbinnen iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden heeft, maar wel als back-up van elkaar fungeert. Uiteindelijk is het dus de bedoeling dat je ook van werving & selectie en overige HR taken enige kennis opbouwt, dat maakt deze job enorm gevarieerd. Je bent een belangrijke spil in ons gehele HR proces, welke begint bij een wervingsbehoefte en wordt opgevolgd door stappen in een personeelsdossier. Denk daarbij bijvoorbeeld aan contractverleningen, WAB voorstellen, signaaldata, etc. Jij bent primair verantwoordelijk voor de tweede en derde fase binnen dat proces: de personeelsdossiers en de salarisadministratie.

We staan op het punt om over te stappen naar een ander systeem voor de salarisverwerking, het zou enorm handig zijn als je als kersverse collega direct kan instromen bij de overgang van het oude naar het nieuwe systeem.

Krijg je energie van hetgeen je nu gelezen hebt? BAM! Wij gaan graag met je in gesprek om je verder uitleg te kunnen geven over de functie, hoe een reguliere werkdag er voor jou uit zou kunnen zien en wie wij als bedrijf eigenlijk zijn. Je kan dan direct de sfeer van onze bedrijfscultuur komen proeven om te zien of jij je daarin thuis voelt.

Zien we je snel? Contact opnemen doe hier