Over dit project

Desk Services
.

Desk (of voluit Desk Services), opgericht in 1987 is gespecialiseerd in het ontwikkelen en afhandelen van consumentenpromoties, het verzorgen van (webshop) fulfilment en het bedenken en introduceren van nieuwe marketingconcepten. We beperken ons niet tot onze huidige dienstverlening, maar laten ons graag uitdagen én inspireren door nieuwe ideeën en technologieën. Dat heeft geresulteerd in nieuwe datagedreven consumentenplatforms waar vraag en aanbod samen komen, zoals VerhuisLAB en Allecashbacks.nl.
.

Wat wij voor Desk Services doen?

Wij handelen voor Desk Services meertalig multichannel klantcontacten af. Met name rondom registraties en cachback acties zijn er regelmatig klanten die vragen hebben. Dit betreffen acties voor grote (internationale) merken. Wij handelen hiervoor onder andere mails en calls af in het Engels, Nederlands en Frans. Samen met Desk Services zijn wij daarnaast constant bezig de klantbeleving te optimaliseren en de kwaliteit te verbeteren.

.Wij
.
Over SpangenbergGroep
.
Klanten verwachten steeds meer. Ze eisen goede service en ze verwachten dat uw klantenservice bereikbaar is. Het inrichten van een eigen klantenservice waar inkomende klantcontacten professioneel worden afgehandeld is lastig. Wij hebben een contactcenter waarin wij ook uw klantcontacten effectief, efficiënt en vooral professioneel kunnen afhandelen. Voor allerlei verschillende klanten verzorgen wij de volledige klantenservice. Dat kan meertalig, op alle kanalen en op de openingstijden die de klanten van onze opdrachtgevers wensen. Wij verzorgen gewoon goede klantenservice. Daarbij gaat onze ondersteuning verder als het enkel afhandelen van de klantcontacten zelf. Op basis van onze jarenlange ervaring adviseren wij opdrachtgevers ook doorlopend over de wijze waarop zij hun dienstverlening kunnen optimaliseren en steeds verder kunnen afstemmen op de klantbehoefte. Gewoon, omdat we dat leuk vinden.
.

Categorie
Klantbeleving, Klantenservice
Tags
Klantbeleving, Klantenservice, Telefoonservice
Ook via WhatsApp!