Inkomende klantcontacten

Zorgeloos goede klantenservice?

Dat kan met SpangenbergGroep

Klanten verwachten steeds meer. Ze eisen goede service en ze verwachten dat uw klantenservice bereikbaar is. Het inrichten van een eigen klantenservice waar inkomende klantcontacten professioneel worden afgehandeld is lastig. Wij hebben een contactcenter waarin wij ook uw klantcontacten effectief, efficiënt en vooral professioneel kunnen afhandelen.

Ideaal als u:

  • Zelf geen klantenservice heeft maar wel wilt
  • Eigen klantenservice niet altijd goed bereikbaar is
  • U ook in de avond en weekenden bereikbaar wilt zijn

 Wij staan u graag te woord

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om ook uw uitdagingen op het gebied van klantcontact te tackelen? Loopt u tegen problemen in uw bereikbaarheid aan of krijgt u uw bereikbaarheid maar niet op orde?

Wij helpen u graag om te zorgen dat u geen enkel contact met uw klanten mist!

 

Uw klantenservice bij SpangenbergGroep:

Zullen wij ook uw klantenservice verzorgen?

Bel ons op: 088-2425475

Of gebruik dit formulier:

SpangenbergGroep

Zullen wij uw klantenservice verzorgen? Bel ons op 088-8884661

Inkomende klantcontacten bij SpangenbergGroep

Wij leveren over het algemeen maatwerk. Naast onze standaard telefoonservice pakketten bieden wij oplossingen die volledig afgestemd zijn op de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. Wij kijken samen welke wensen u heeft ten aanzien van de afwikkeling van uw klantcontacten. Wij bepalen dan in onderling overleg hoe wij onze dienstverlening daarin het best kunnen vormgeven om u te bieden waar u behoefte aan heeft. Daarin is niets onmogelijk.

 

Ons inbound contactcenter kan gesprekken (maar ook emails) beantwoorden wanneer u pieken ervaart in het klantcontact. Ook kunnen wij de afhandeling van inkomende contacten volledig voor u overnemen. U bent dan altijd goed bereikbaar zonder dat u zich daar zorgen om hoeft te maken.

 

Naast onze bereikbaarheidsgarantie staat het inbound callcenter van SpangenbergGroep voor kwaliteit. Onze mensen zijn goed getraind en opgeleid en wij werken constant aan het verbeteren van onze dienstverlening. Wij voeren doorlopend metingen uit waarbij wij de kwaliteit van ons klantcontact constant meten. Zo garanderen wij niet alleen bereikbaarheid maar ook kwalitatief hoogwaardige ondersteuning.

Inkomende klantcontacten als essentieel onderdeel van de marketingmix

Wij van SpangenbergGroep geloven in de toegevoegde waarde van klantcontact en in het realiseren van marketing en verkoopdoelstellingen. Het zijn die momenten waarop de klant het initiatief neemt tot interactie dat de klantbeleving gemaakt of gekraakt wordt. Klantcontact is een niet te onderschatten onderdeel van de klantbeleving. Investeringen in marketing zijn deels zinloos als (potentiële) klanten die contact opnemen niet behandeld worden zoals dat voor een goede klantbeleving wenselijk is. Naast alle traditionele P’s in de marketingmix pleiten wij voor het minimaal toevoegen van de K in elke marketingmix. De K van klantcontact en/of klantbeleving.

 

Inkomende klantcontacten, hoe helpen wij daarbij?

Klantcontact is voor ons de rode draad in alles wij doen. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers door het zelfstandig afhandelen van klantcontact namens onze opdrachtgevers. Wij bieden daarbij een full-service oplossing. Het inrichten van een goed georganiseerd klantcontact vergt aanzienlijke investeringen. U kunt gebruik maken van het contactcenter van SpangenbergGroep. Wij hebben ons eigen contactcenter ingericht waar wij klanten ondersteunen bij het afhandelen van hun klantcontact. Optimale service, op de momenten dat dat voor u noodzakelijk is zonder investeringen.

Ook via WhatsApp!