Meertalige klantenservice

Meertalige klantenservice

Gewoon goed bereikbaar óók voor uw buitenlandse klanten?

Het inrichten van een goede klantenservice is vaak al een uitdaging. Klantcontact en een goede klantenservice zijn echter niet weg te denken in de klantreis en hebben een hele belangrijke invloed op de klantbeleving. Het inrichten van een professionele meertalige klantenservice waarin uw klanten in hun eigen taal professioneel te woord worden gestaan is nog lastiger. Wij helpen uw graag. Wij kunnen uw meertalige klantenservice voor u verzorgen. Zorgeloos goed bereikbaar óók voor uw klanten uit het buitenland.

Meertalige klantenservice

Heeft u klanten in Duitsland, Frankrijk, België, Engeland of andere landen? U wilt ze graag te woord staan in hun eigen taal maar kunt niet alle talen aanbieden omdat u geen meertalig personeel heeft of omdat u niet de juiste middelen heeft? Wij bieden voor verschillende opdrachtgevers meertalige, multichannel ondersteuning. Zorgeloos bereikbaar voor uw internationale klanten met onze meertalige klantenservice, dat kan al vanaf € 1,95 per contact.

Wij ondersteunen maar liefst 6 talen!

meertalige klantenservice

Voor meer informatie kunt u hier kijken: Klantenservice uitbesteden.

Uw meertalige klantenservice in goede handen!

Wij beschikken over de faciliteiten, de mensen, de ervaring én de drive om u te helpen met uw meertalige klantenservice.

Bel ons op 085-8884661 of gebruik dit formulier:Ook via WhatsApp!