Maatwerk

Heeft u speciale wensen of behoeften?

SpangenbergGroep heeft jaren ervaring in het optimaliseren van klantcontacten. Een belangrijk deel van onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk. Geen opdrachtgever is hetzelfde en het contact dat wij namens onze opdrachtgevers hebben met hun klanten moet volledig worden afgestemd op wat u daar als opdrachtgever van verwacht.

Onze kracht

  • Geloof in de waarde van klantcontact
  • Hoog opgeleid personeel
  • Voor elke klant de juiste oplossing
  • Ruim 15 jaar ervaring in klantcontact
  • No nonsens aanpak

Onze telefoonservice:

Bel ons op 085-8884661

of gebruik dit formulier

SpangenbergGroep

Zullen wij uw klantenservice verzorgen? Bel ons op 088-8884661

Direct de antwoord service inschakelen

Wij willen graag voor u aan de slag met onze antwoord service. De bereikbaarheid van uw bedrijf zal enorm toenemen. Wij vernemen dit daarom graag van u.

Zo willen wij u graag te woord staan met vragen die u heeft over onze antwoord service. Ook kunnen wij u hierbij meer vertellen over eventuele andere diensten. Telefonisch contact is altijd mogelijk, maar wij nodigen u ook graag uit, indien mogelijk bij ons langs te komen. Samen kunnen wij dan de precieze invulling van de antwoord service bespreken en de manier waarop wij uw bedrijf optimaal kunnen laten renderen.

Tarieven

Het is een misvatting dat maatwerk altijd duur is en alleen mogelijk is bij grote organisaties. Wij zijn altijd in staat maatwerk te leveren ook als dat een kleine organisatie betreft. Onze tarieven zijn daarbij aanzienlijk lager dan die van onze concurrenten. Daarbij hebben wij diverse afreken structuren waarbij wij altijd kijken wat voor u de meest interessante optie is. U kunt bij ons bijvoorbeeld per contact betalen, per minuut of per uur. Wij kijken graag op welke wijze wij u optimaal kunnen ondersteunen met tarieven waarbij u zich comfortabel voelt.
Ook via WhatsApp!