Zorgeloos goed bereikbaar

Met de telefoonservice van Spangenberggroep!

Met onze telefoonservice bent u gegarandeerd bereikbaar voor uw (potentiële) klanten op de momenten dat dat het er toe doet en dat al vanaf €1,95 per contact! Wij verzorgen de opvang van uw telefoongesprekken en beantwoorden op de momenten dat u hier niet (of niet direct) toe in staat bent.
.
Geen gemiste gesprekken meer, geen onderbrekingen tijdens uw werk en toch gegarandeerd goed bereikbaar!
.
Wij beantwoorden uw gesprekken snel, professioneel en met hoogopgeleide en goed getrainde medewerkers. U bent met onze telefoonservice gegarandeerd bereikbaar en dat al vanaf €1,95 per contact!

Goed bereikbaar voor uw (potentiële) klanten?

Wij beschikken over de faciliteiten, de mensen, de ervaring én de drive om u te helpen met uw bereikbaarheid!

.
Bel ons op 085-8884661 of gebruik dit formulier:

Onze
Bundels:

SMALL €195,00

100 gesprekken

MEDIUM €385,00

200 gesprekken

LARGE €760,00

400 gesprekken

SUPER LARGE €1.825,00

1.000 gesprekken

MAATWERK

Uniek aanbod op maat

Onze Telefoonservice is altijd inclusief:

✓  Doorlopende kwaliteitscontroles

✓  Hoge mate van flexibiliteit

✓  Maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 21:00

✓  Weekenden van 09:00 tot 18:00

✓  Uw eigen vaste telefoonnummer (088 of ander nummer)

✓  Hoogopgeleide en goed getrainde medewerkers

✓  Bereikbaarheidsgarantie

✓  30 dagen niet goed geld terug garantie

Doorverbinden, terugbellen, FAQ beantwoorden?

Hoe wij uw klant te woord staan is maatwerk. Wij kunnen het gesprek naar u doorschakelen of een terugbel verzoek sturen naar een van te voren afgesproken persoon of afdeling binnen uw organisatie. Daarnaast beantwoorden wij veel gestelde vragen en filteren wij de inkomende gesprekken, zodat uw niet onnodig uw tijd hoeft te verdoen precies wat u van uw eigen receptie verwacht.

Gegarandeerde Kwaliteit en Bereikbaarheid

Onze dienstverlening en de wijze waarop wij uw contacten te woord staan met onze telefoonservice, wordt volledig afgestemd op uw werkwijze en visie. Hierbij maken wij gebruik van onze scripting tool. Onze medewerkers worden volledig opgeleid en worden dagelijks onderworpen aan kwaliteitscontroles. Daarnaast garanderen wij met de telefoon antwoord service goede bereikbaarheid: uw klanten worden altijd snel en direct telefonisch te woord gestaan, waarbij zij niet te maken krijgen met onnodige of lange wachttijden. Gewoon goede, directe bereikbaarheid!

Met de telefoonservice van SpangenbergGroep bent u ook bereikbaar als u zelf niet in staat bent om de telefoon te beantwoorden. Onze telefoonservice beantwoordt uw gesprekken precies zoals u dat van uw eigen receptie mag verwachten. U bent écht zorgeloos bereikbaar en straalt daarmee professionaliteit uit.

Speciale wensen?

Naast de standaard telefoonservice kunt u ook kiezen voor maatwerk. Heeft u speciale wensen of eisen ten aanzien van de opleidingen van onze medewerkers? Is er voor uw klantcontact specifieke kennis en ervaring wenselijk? Wij kijken graag samen met u hoe wij uw telefonische bereikbaarheid inrichten. Voor meer informatie over de tarieven bij speciale wensen kunt u het beste contact met ons opnemen.

Ook zorgeloos goed bereikbaar? Meld u dan snel aan!
Ook via WhatsApp!